Kabeh Kategori
EN

Antistatic

Omah>Products>Antistatic

Sarung tangan Knit Polyester / Karbon Serat Karat nganggo Polyurethane Coaloth Coal Grip ing Sawit & Jaringan -Touchscreen

Nomer Model: PD309

Ngidini tugas-tugas tliti bisa ditindakake lan produk bisa diangkut nganggo genggeman sing aman banget

Permukaan resistivity antarane 10 ^ 5 lan 10 ^ 7 Ω miturut EN 1149-1

Sarung tangan sarung lebar alus sing lentur, lan sipat antistatik

Nglindhungi tangan saka lenga lan abrasi nalika isih lentur lan ambegan

Pundhak tangan sing ambegan bisa nyuda kringet

Dirancang kanggo gerakan gampang lan nyandhang lengkap

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Ora ana risiko alergi latek

Data teknis:

MATERIALSerat Nylon / Karbon , Polyurethane
WARNALiner: Yellow/Coating: White
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20163131X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES58cm * 28cm * 20cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
5kg5.1kg5.4kg5.8kg6.3kg6.4kg
Aplikasi:

• Logistik

• Automotive

Electronics

Printing

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PD3096 / XS220Purple
PD3097 / S230RED
PD3098 / M240KUNING
PD3099 / L250BROWN
PD30910 / XL260BLACK
PD30911 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan