Kabeh Kategori
EN

CUT-B

Omah>Products>Potong tahan>CUT-B

Sarung tangan rajutan HPPE lancar kanthi genggaman lapisan nitrile dilapisi sawit

Nomer Model: NGC302

Konstruksi rajutan kanthi lancar nyedhiyakake kepenak tanpa ngorbit

HPPE fiber shell provides high tensile strength relative to its weight, is inherently cut resistant and will not melt, ignite or conduct electricity

Palem ditutup lan pucuk jarum kanggo genggeman garing lan ora nyerep cairan menyang lapisan

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Kasedhiya kanggo umur dawa lan kanggo nyuda biaya panggantos

Data teknis:

MATERIALHPPE, Nitrile Gamelan
WARNALiner: Uyah & Mrica / Lapisan: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164X44B
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES62cm * 28cm * 27cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
7.5kg8.0kg8.4kg9.0kg9.5kg
Aplikasi:

• Pengendalian bahan lan penanganan gelas

• Industri Perikanan

• Pangopènan umum

• Pakaryan Kayu

• Sanitasi, limbah lan daur ulang

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NGC3027 / S230RED
NGC3028 / M240KUNING
NGC3029 / L250BROWN
NGC30210 / XL260BLACK
NGC30211 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan