Kabeh Kategori
EN

CUT-B

Omah>Products>Potong tahan>CUT-B

Sarung tangan rajutan HPPE / GRATIS sarung tangan nganggo gelas licin poliuretana ing kelapa sawit & jari-jaran

Nomer Model: PC314

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

Nihan campuran HPPE / GLASS luwih entheng lan nyedhiyakake kecekapan, sensitivitas tactile lan resistensi sing dipotong

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

Knit Wrist mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS, Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X31B
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3146 / XS220Purple
PC3147 / S230RED
PC3148 / M240KUNING
PC3149 / L250BROWN
PC31410 / XL260BLACK
PC31411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan