Kabeh Kategori
EN

CUT-B

Omah>Products>Potong tahan>CUT-B

Sarung tangan rajutan HPPE lancar nganggo genggaman pelapis polosuretana ing Sawit

Nomer Model: PC301

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

HPPE blended shell is lightweight and provides excellent dexterity, tactile sensitivity and cut resistance

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

Knit Wrist mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE/Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X42B
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3016 / XS220Purple
PC3017 / S230RED
PD3098 / M240KUNING
PC3019 / L250BROWN
PC30110 / XL260BLACK
PC30111 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan