Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

Industri Kelas Knit Knit HPPE / GRASS / STAINLESS Campuran sarung tangan kanthi cengkraman berlapis poliuretana di Grosir Sawit

Nomer Model: PC303

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

HPPE/GLASS/STAINLESS shell is lightweight and provides excellent dexterity, tactile sensitivity and cut resistance

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Ikat warna katun nuduhaké ukuran

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS / STAINLESS, Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X41B
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3036 / XS220Purple
PC3037 / S230RED
PC3038 / M240KUNING
PC3039 / L250BROWN
PC30310 / XL260BLACK
PC30311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan