Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

HPPE / Baja Campuran Sarung tangan sing mulus kanthi poliuretana dilapisi Lancar Lancar dengan kelapa sawit & jari-jari

Model Number : HPC303

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

Nihan HPPE / GRASS luwih entheng lan nyedhiyakake kecekapan, sensitivitas tactile lan resistensi sing dipotong

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

The reinforcement between thumb and forefinger improves cut-resistance and enhances the durability

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS, Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X42C
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• fishing

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
HPC3036 / XS220Purple
HPC3037 / S230RED
HPC3038 / M240KUNING
HPC3039 / L250BROWN
HPC30310 / XL260BLACK
HPC30311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan