Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

HPPE / Sarung tangan lancar lancar nganggo sarung tangan sing dilapisi empuk lancar ing wit sawit

Nomer Model: NGC304

Konstruksi rajutan kanthi lancar nyedhiyakake kepenak tanpa ngorbit

Nihan serat HPPE / GLASS menehi kekuatan tegangan sing dhuwur kanggo bobote, tahan tahan lan ora bakal dileleh, ora dilalekake utawa tumindak listrik

Palem ditutup lan pucuk jarum kanggo genggeman garing lan ora nyerep cairan menyang lapisan

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Kasedhiya kanggo umur dawa lan kanggo nyuda biaya panggantos

Data teknis:

MATERIALHPPE, Nitrile Gamelan
WARNALiner: Uyah & Mrica / Lapisan: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164X42C
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES62cm * 28cm * 27cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
7.5kg8.0kg8.4kg9.0kg9.5kg
Aplikasi:

• Industri Perikanan

• Pangopènan umum

• Pakaryan Kayu

• Sanitasi, limbah lan daur ulang

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NGC3047 / S230RED
NGC3048 / M240KUNING
NGC3049 / L250BROWN
NGC30410 / XL260BLACK
NGC30411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan