Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

Sarung tangan Serat Serat HPPE / GRASS Gelas nganggo Polyurethane Coated Coaloth Grip on Palm & Fingers

Nomer Model: PC302

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

Nihan Serat HPPE / GLASS luwih entheng lan nyedhiyakake kecekapan, sensitivitas tactile lan resistensi potong

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Ikat warna katun nuduhaké ukuran

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALSerat Kaca HP / Serat, Poliuretan
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X42C
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3026 / XS220Purple
PC3027 / S230RED
PC3028 / M240KUNING
PC3029 / L250BROWN
PC30210 / XL260BLACK
PC30211 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan