Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

Rambut Knit HPPE / Sarung tangan lancar kanthi Grip Sandy Rampung Nitrile Roti Sawit lan Jari-Ekonomi

Nomer Model: NSC304

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

Nihan HPPE / GRASS luwih entheng lan nyedhiyakake kecekapan, sensitivitas tactile lan resistensi sing dipotong

Pelapisan Sandy Nitrile mbantu nutupi sarung tangan lan nyedhiyakake resistensi abrasi sing apik

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS, Sandy Rampung Nitrile
WARNALiner: Uyah & Mrica / Lapisan: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164X42C
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES62cm * 28cm * 29cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
8.6kg9.1kg9.7kg10.3kg11kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSC3047 / S230RED
NSC3048 / M240KUNING
NSC3049 / L250BROWN
NSC30410 / XL260BLACK
NSC30411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan