Kabeh Kategori
EN

CUT-C

Omah>Products>Potong tahan>CUT-C

Sarung tangan rajutan HPPE / GRATIS sarung tangan nganggo gelas licin poliuretana ing kelapa sawit & jari-jaran

Nomer Model: PC308

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

HPPE/GLASS blended shell is lightweight and provides excellent dexterity, tactile sensitivity and cut resistance

Palem dilapisi poliuretana lan ujung tangan kanggo resistensi abrasi sing apik, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing luar biasa

Knit Wrist mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE/GLASS, Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X42C
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3086 / XS220Purple
PC3087 / S230RED
PC3088 / M240KUNING
PC3089 / L250BROWN
PC30810 / XL260BLACK
PC30811 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan