Kabeh Kategori
EN

CUT-D

Omah>Products>Potong tahan>CUT-D

Sandhangan rajutan HPPE / Sarung tangan lancar kanthi lapisan pindho Nitrile ditutupi Sandy Rampung Grip ing Sawit & Jari

Nomer Model: NSC301

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

Nihan HPPE / GRASS luwih entheng lan nyedhiyakake kecekapan, sensitivitas tactile lan resistensi sing dipotong

Double-dipped nitrile sandy finish coating helps extend the life of the glove and provide excellent abrasion resistance

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS, Sandy Rampung Nitrile
WARNALiner: Uyah & Mrica / Lapisan: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164X44D
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES62cm * 28cm * 29cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
8.6kg9.1kg9.7kg10.3kg11kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSC3017 / S230RED
NSC3018 / M240KUNING
NSC3019 / L250BROWN
NSC30110 / XL260BLACK
NSC30111 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan