Kabeh Kategori
EN

CUT-D

Omah>Products>Potong tahan>CUT-D

Sarung tangan rajutan HPPE / STAINLESS Sarung tangan karo Nitrile ditutupi Sandy Rampung Grip ing Sawit & Jari-Ekonomi

Nomer Model: NSC305

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

HPPE/STAINLESS shell is lightweight and provides excellent dexterity, tactile sensitivity and cut resistance

Pelapisan Sandy Nitrile mbantu nutupi sarung tangan lan nyedhiyakake resistensi abrasi sing apik

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE/STAINLESS, Sandy Finish Nitrile
WARNALiner: Uyah & Mrica / Lapisan: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164X41D
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES62cm * 28cm * 29cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
8.6kg9.1kg9.7kg10.3kg11kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSC3057 / S230RED
NSC3058 / M240KUNING
NSC3059 / L250BROWN
NSC30510 / XL260BLACK
NSC30511 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan