Kabeh Kategori
EN

CUT-E

Omah>Products>Potong tahan>CUT-E

Gelas Knit HPPE / GRATIS / KENYATA Sarung tangan kanthi Polyurethane Coated Coaloth Grip on Palm & Fingers-ECONOMY

Nomer Model: PC313

Konstruksi kanthi lancar nambah kenyamanan lan napas

HPPE / GRATIS / STAINLESS dicampur cangkang entheng lan nyedhiyakake ketangkasan, sensitif sensitif lan tahan motong

Palem dilapisi poliuretana lan driji sikil kanggo tahan abrasion, resistensi tusukan banget lan genggeman udan / garing sing apik • Knit Wrist mbantu nyegah kotoran lan lebu mlebu sarung tangan

Cuci, tahan kanggo bahan kimia, banyu, lan sinar ultraviolet

Data teknis:

MATERIALHPPE / GLASS / STAINLESS, Polyurethane
WARNALiner: Uyah & Mrica / lapisan: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20164X42E
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES60cm * 26cm * 24cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
7kg7.1kg7.1kg7.1kg7.1kg7.2kg
Aplikasi:

• Elektronika

• Nglereni kaca

• Nangani logam lembaran

• Tugas umum

• Déwan bagean

• Nangani bagian cilik sing cetha

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PC3136 / XS220Purple
PC3137 / S230RED
PC3138 / M240KUNING
PC3139 / L250BROWN
PC31310 / XL260BLACK
PC31311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan