Kabeh Kategori
EN

Tahan kimia

Omah>Products>Tahan kimia

Sarung Tangan Nitrile Dhadhot karo Jersey Liner lan Rampung Gamelan ing Tangan Lengkap - Plastik Keamanan Plastik

Nomer Model: NGK402

An unique combination of low-coating deposit weight and high abrasion resistance and provide the wear of heavier, bulkier nitrile coated gloves without sacrificing flexibility and tactile sensitivity

Nyedhiyakake pangayoman saka bahaya fisik kayata potongan, tusukan, snag lan abrasion

Lapisan nitril biru ing liner jaket katun

Nyaman lan fleksibel; nyedhiyakake ketangkasan lan grip sing apik banget

Palm coat provides flexibility and ventilation

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Tahan minyak lan minyak

Data teknis:

MATERIALKatun / nitrat halus
WARNAPelapisan: Biru
DI IKETPlasticized safety Cuff
SAIJAHM-XXL
EN388: 20164111X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES74cm * 33cm * 43cm
KANGGURU BASAMLXLXXL
13.9kg14.6kg15.3kg16kg
Aplikasi:

• Majelis Umum

• Majelis

• Pabrikan

• Penanganan bagean

• Pangopènan

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NGK4028 / M240BEIGE
NGK4029 / L250BEIGE
NGK40210 / XL260BEIGE
NGK40211 / XXL270BEIGE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan