Kabeh Kategori
EN

Disposible

Omah>Products>Disposible

Sarung tangan Sarung tangan asli Latex Non-sterile Super Elastis

Model Number : ALXG001

Super elastic, stretching could be 6 times for High quality raw material.

Textured surface for good anti-grip performance.

Ambidextrous. Luwih tipis lan pas banget karo tangan supaya cocog karo karya sing rinci

Gampang banget disandhang amarga perawatan permukaan hem lan perawatan permukaan jero

Desain umum kanggo tangan tengen lan kiwa

Data teknis:

MATERIALNatural latex POWDERED/POWDER FREE
WARNAPutih
SAIJAHS-XXL
paketKotak / kotak 100, kothak / karton 10
Ukuran Ukuran (cm)37.0 X 25.8 X 24.5
KANGGURU BASASMLXLXXL
5.5kg6kg6.5kg7kg7.5kg
Tingkat AQL1.5
Aplikasi:

Kanggo ngatasi panganan kayata panganan daging lan segara

Kanggo karya sing rinci kayata nglumpukake bagean sing tepat lan pemeriksaan kualitas

Kanggo ngurus (nanging aja digunakake nalika ana risiko pemeriksaan)

Kanggo tugas sing gegandhengan karo layanan mobil (elinga yen ora bisa digunakake kanggo karya listrik)

Ngolah kebon lan panen


specifications:
REFSIZEbobotLength (mm)
ALXG0017 / S4.5g (± 0.2g)Min 240
ALXG0018 / M5g (± 0.2g)Min 240
ALXG0019 / L5.5g (± 0.2g)Min 240
ALXG00110 / XL6g (± 0.2g)Min 240
ALXG00111 / XXL6.5g (± 0.2g)Min 240
Tembung bisnis:
Panggonan AsalCHINA
Brand NameSKYEE
Panggil modelALXG001
CertificationCE / SGS / FDA / ISO9001
Kode HS4015190000