Kabeh Kategori
EN

Dodolan

Omah>Products>Dodolan

Cengkul Mandi Knit Seamless / Polyester sarung tangan kanthi Ganda Dot Dot Dobel Dhewe - 7 Gauge

Nomer Model: PDC1013

Nihan cangkang kanthi lancar nyaman lan fleksibel

Knit Wrist mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Double-sided PVC dots provide enhanced grip and extra cut and abrasion resistance

Data teknis:

MATERIALShell: Katun / poliester, lapisan: PVC
WARNALiner: Beige/Dot: Blue
DI IKETPulut tangan
Pedoman10
SAIJAHS-XXL
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 6
DIMENS CES60cm * 25cm * 22cm
KANGGURU BASA7.5kg
Aplikasi:

• Warehousing and package handling

• Majelis Umum

• Kahanan kerja umum sing entheng

• Konstruksi

• Nangani botol

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PDC10137 / S230RED
PDC10138 / M240KUNING
PDC10139 / L250BROWN
PDC101310 / XL260BLACK
PDC101311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan