Kabeh Kategori
EN

Food bahan

Omah>Products>Food bahan

HPPE / Sarung tangan Seamless Knit Uncoated HPPE - Bahan Pangan

Nomer Model: PE004

Konstruksi rajutan kanthi lancar nyedhiyakake kepenak tanpa ngorbit

Ninggel bobot HPPE / STAINLESS abot nyedhiyakake ketangkasan, sensitivitas tactile lan resistensi potong

Banget kanggo digunakake minangka liner sarung tangan

Ikat warna katun nuduhaké ukuran

Digawe saka bahan komponen sing tundhuk karo peraturan Federal kanggo kontak panganan 21CFR 170-199

Data teknis:

MATERIALHPPE / STAINLESS
WARNALiner: Putih
DI IKETPulut tangan
Pedoman10
SAIJAHXS-XXL
TINGKATAN ANSI CUT4
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 6
DIMENS CES50.8cm * 33cm * 40.6cm

KANGGURU BASA

7.5kg
Aplikasi:

• Pangolahan panganan

• Konstruksi

• Nangani kaca

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PE0046 / XS220Purple
PE0047 / S230RED
PE0048 / M240KUNING
PE0049 / L250BROWN
PE00410 / XL260BLACK
PE00411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan