Kabeh Kategori
EN

Latek

Omah>Products>Tujuan umum>Latek

Katun rajutan rajutan / poliester poliester karo genggaman ditutupi Latex ditutupi kelapa sawit

Model Number : LWD001 GREEN

Fl tangan sing apik lan mantep kanthi tahan kanggo nyuwek

Pelapisan latex nglindhungi tangane ing lingkungan lembab lan nglawan deterjen utawa alkohol

Sifat karet alami nawakake kinerja genggeman sing kuat

Tingkat ketangkasan lan taktik sing apik banget

Dirancang kanggo gerakan gampang lan nyandhang terus

Pundhak tangan sing ambegan bisa nyuda kringet

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Data teknis:

MATERIALKatun / poliester, Crinkle Latex
WARNALiner: Kuning / Lapisan: Ijo
DI IKETPulut tangan
Pedoman10
SAIJAHS-XXL
EN388: 20162143X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 6
DIMENS CESS: 36cm * 26cm * 27.5cm
M: 36cm * 26cm * 28.5cm
L: 37cm * 27cm * 28.5cm
XL: 38cm * 28cm * 29cm
XXL: 38cm * 28cm * 29.5cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
6.4kg6.9kg7.3kg7.7kg8.2kg
Aplikasi:

• Majelis

• Konstruksi

• Pemriksaan

• Pengendalian bahan

• Nolak nangani

• Ngolah kebon

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
LWD001 HEBAT7 / S230RED
LWD001 HEBAT8 / M240KUNING
LWD001 HEBAT9 / L250BROWN
LWD001 HEBAT10 / XL260BLACK
LWD001 HEBAT11 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 45
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan