Kabeh Kategori
EN

Latek

Omah>Products>Tujuan umum>Latek

Sarung tangan nilon rajutan kanthi lancar kanthi crated latex dilapisi ing palem & jarum

Nomer Model: LWY302

Perbaikan teknologi babagan lapisan liputan Grip sing ana

Ibility dhuwur lan lemes kanggo teknologi genggeman maju

Tingkat ketangkasan lan taktik sing apik banget

Tangan mburi sing ambegan bisa nyuda kringet

Lapisan alus kanggo kenyamanan sing luwih gedhe

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Data teknis:

MATERIALNylon elastis / Crinkle Latex
WARNALiner: White/Coating: Blue
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20162121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 20
DIMENS CES56cm * 29cm * 50cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
10.8kg12kg13.2kg15.4kg16.6kg
Aplikasi:

• Pertanian

• Logistik

• Konstruksi

• Tumpaan

• ndandani internal

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
LWY3027 / S230RED
LWY3028 / M240KUNING
LWY3029 / L250BROWN
LWY30210 / XL260BLACK
LWY30211 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 45
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan