Kabeh Kategori
EN

Nitrile

Omah>Products>Tujuan umum>Nitrile

Sarung Knit Knit Seamless / Sarung tangan Lycra karo Grip Foam Berbut Nitrile Coated on Sawit, Jari & Knuckles

Nomer Model: NTY503

Pelapik Ultra lan nyaman banget kanggo nyandhang, lapisan nafas terus tangan tetep garing lan garing

Excellent dexterity, sensitivity and tactility

Dirancang kanggo ngasilake minimal lan bledug

Sintetis minimal (mogok liwat) tetep alus ing jero sarung tangan

Silicone Free

Data teknis:

MATERIALNylon / Lycra, nitrile umpluk sing ambegan
WARNALiner: Grey / Coating: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman15
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 12
DIMENS CES50cm * 29.5cm * 27cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
5.4kg6.0kg6.8kg7.1kg7.4kg
Aplikasi:

• Majelis Umum

• Teknik Mikro

• Komponen otomotif

• Lukisan

• Hortikultur

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NTY5037 / S230RED
NTY5038 / M240KUNING
NTY5039 / L250BROWN
NTY50310 / XL260BLACK
NTY50311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan