Kabeh Kategori
EN

Nitrile

Omah>Products>Tujuan umum>Nitrile

Sarung Knit Seamless / Sarung tangan Lycra karo Sandhangan Rampung Rampung Nitrile Roti Sawit, Jari & Knuckles

Nomer Model: NSY503

Pelapik Ultra lan nyaman banget kanggo nyandhang, lapisan nafas terus tangan tetep garing lan garing

Keluwesan, sensitivitas lan taktik sing apik banget

Dirancang kanggo ngasilake minimal lan bledug

Sintetis minimal (mogok liwat) tetep alus ing jero sarung tangan

Silicone Gratis

Data teknis:

MATERIALNylon / Lycra, wedhi rampung nitrat
WARNALiner: Grey / Coating: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman15
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 12
DIMENS CES50cm * 29.5cm * 27cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
5.4kg6.0kg6.8kg7.1kg7.4kg
Aplikasi:

• General Assembly

• Teknik Mikro

• Komponen otomotif

• Hortikultur

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSY5037 / S230RED
NSY5038 / M240KUNING
NSY5039 / L250BROWN
NSY50310 / XL260BLACK
NSY50311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan