Kabeh Kategori
EN

Nitrile

Omah>Products>Tujuan umum>Nitrile

Baju Knit Seamless / Lycra Sarung tangan kanthi wedhi Rampung Nitrile Coated ing sawit

Nomer Model: NSY502

Incorporates unique Micro Dots on palm for excellent grip

Lapisan wedhi Rampung Nitrile nyedhiyakake genggeman sing unggul ing kahanan garing, udan lan berminyak kanthi reaksi kaya cangkir sing nyedhot cilik sing nempelake awake dhewe menyang materi sing ditangani

Seamless knit polyester shell offers increased comfort, finger dexterity and breathability

Tali pergelangan tangan mbantu nyegah kotoran lan lebu ora mlebu sarung tangan

Mbuwang maneh ambegan

Rintangan sing kuat kanggo permeasi cairan

Minyak ora nembus sarung tangan kaya gaya nitril busa

Perlindhungan sing kuwat saka tusukan lan abrasions

Data teknis:

MATERIALNylon / Lycra, wedhi rampung nitrat
WARNALiner: Grey / Coating: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman15
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES55cm * 28cm * 24cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
6.1kg6.3kg6.5kg6.7kg6.9kg
Aplikasi:

• Majelis umum bagean berminyak

• Nangani logam

• fishing

• Operasi mesin

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSY5027 / S230RED
NSY5028 / M240KUNING
NSY5029 / L250BROWN
NSY50210 / XL260BLACK
NSY50211 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan