Kabeh Kategori
EN

Nitrile

Omah>Products>Tujuan umum>Nitrile

Sarung tangan nilon rajutan kanthi lancar nganggo gawai kemasan kemul berpasin Nitrile ing kelapa sawit, jilid & rajutan - Dot palm

Nomer Model: NSY504

Nggabungake titik unik ing palem kanggo genggeman sing apik

Pelapik Ultra lan nyaman banget kanggo nyandhang, lapisan nafas terus tangan tetep garing lan garing

Keluwesan, sensitivitas lan taktik sing apik banget

Dirancang kanggo ngasilake minimal lan bledug

Minimal penetration keeps the liner soft on the inside of the glove

Data teknis:

MATERIALNylon/Lycra, Sandy Finish Nitrile
WARNALiner: Grey / Coating: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman15
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 12
DIMENS CES56cm * 36cm * 20cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
6.0kg6.8kg7.4kg7.7kg7.9kg
Aplikasi:

• General Assembly

• Teknik Mikro

• Komponen otomotif

• Hortikultur

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NSY5047 / S230RED
NSY5048 / M240KUNING
NSY5049 / L250BROWN
NSY50410 / XL260BLACK
NSY50411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan