Kabeh Kategori
EN

Nitrile

Omah>Products>Tujuan umum>Nitrile

Sarung tangan Knit Seamless / Sarung tangan Lycra kanthi genggaman Foam Coated Nitrile Coated on Palm, Fingers & Knuckles - Dot Sawit

Nomer Model: NTY504

Pelapik Ultra lan nyaman banget kanggo nyandhang, lapisan nafas terus tangan tetep garing lan garing

Keluwesan, sensitivitas lan taktik sing apik banget

Dirancang kanggo ngasilake minimal lan bledug

Sintetis minimal (mogok liwat) tetep alus ing jero sarung tangan

Silicone Gratis

Data teknis:

MATERIALNylon/Lycra,breathable foam nitrile
WARNALiner: Grey / Coating: Ireng
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHS-XXL
EN388: 20164121X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 12
DIMENS CES56cm * 36cm * 20cm
KANGGURU BASASMLXLXXL
5.4kg6.0kg6.8kg7.1kg7.4kg
Aplikasi:

• Majelis Umum

• Teknik Mikro

• Komponen otomotif

• Hortikultur

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
NTY5047 / S230RED
NTY5048 / M240KUNING
NTY5049 / L250BROWN
NTY50410 / XL260BLACK
NTY50411 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan