Kabeh Kategori
EN

PU

Omah>Products>Tujuan umum>PU

Sarung tangan nilon rajutan kanthi lancar nganggo genggaman polosuretana nganggo cengkaman sawit

Nomer Model: PY301

Sarung tangan sarung tangan cilik sing entheng, tahan ubah

PU nglindhungi tangan saka minyak lan abrasi nalika isih elastis

Werna lemah rendah

Pundhak tangan sing ambegan bisa nyuda kringet

Dirancang kanggo gerakan gampang lan nyandhang terus

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Ora ana risiko alergi latek

Data teknis:

MATERIALNylon / Polyurethane
WARNALiner: White/Coating: White
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20163131X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES58cm * 28cm * 20cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
5kg5.1kg5.4kg5.8kg6.3kg6.4kg
Aplikasi:

• Logistik

• Automotive

• Hortikultur

• Konstruksi

• ndandani internal

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PY3016 / XS220Purple
PY3017 / S230RED
PY3018 / M240KUNING
PY3019 / L250BROWN
PY30110 / XL260BLACK
PY30111 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan