Kabeh Kategori
EN

PU

Omah>Products>Tujuan umum>PU

Sarung tangan nilon rajutan kanthi lancar nganggo genggaman polosuretana nganggo cengkaman sawit

Nomer Model: PY302

Sarung tangan sarung tangan cilik sing entheng

Lapisan PU tahan karo minyak lan abrasi nalika isih lentur

Sarung tangan sing kasedhiya kanggo desain sing gampang digunakake lan gampang ditrapake

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Ora ana risiko alergi latek

Data teknis:

MATERIALNylon / Polyurethane
WARNALiner: Grey / Coating: Grey
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20163131X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES58cm * 28cm * 20cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
5kg5.1kg5.4kg5.8kg6.3kg6.4kg
Aplikasi:

• Logistik

• Automotive

• Hortikultur

• Konstruksi

• ndandani internal

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PY3026 / XS220Purple
PY3027 / S230RED
PY3028 / M240KUNING
PY3029 / L250BROWN
PY30210 / XL260BLACK
PY30211 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 30
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan