Kabeh Kategori
EN

PU

Omah>Products>Tujuan umum>PU

Sarung tangan nilon rajutan kanthi lancar nganggo genggaman polosuretana nganggo cengkaman sawit

Nomer Model: PY303

Sarung tangan sarung tangan cilik sing entheng

Lapisan PU tahan karo minyak lan abrasi nalika isih lentur

Sarung tangan sing kasedhiya kanggo desain sing gampang digunakake lan gampang ditrapake

Dirancang kanggo gerakan gampang lan nyandhang terus

Rajut lancar dirancang kanggo nyegah gangguan

Ora ana risiko alergi latek

Data teknis:

MATERIALNylon / Polyurethane
WARNALiner: Black/Coating: Black
DI IKETPulut tangan
Pedoman13
SAIJAHXS-XXL
EN388: 20163131X
PAKETPasangan 12 / rolas, puluhan / kasus 10
DIMENS CES58cm * 28cm * 20cm
KANGGURU BASAXSSMLXLXXL
5kg5.1kg5.4kg5.8kg6.3kg6.4kg
Aplikasi:

• Logistik

• Automotive

• Hortikultur

• Konstruksi

• ndandani internal

• DIY

specifications:
REFSIZELENGTHBIND
PY3036 / XS220Purple
PY3037 / S230RED
PY3038 / M240KUNING
PY3039 / L250BROWN
PY30310 / XL260BLACK
PY30311 / XXL270BLUE
Tembung bisnis:
Pesenan Minimal Minimalpasangan 6000
delivery Wektudina 45
Sarat PembayaranT / T, L / C, CASH, Western Union, PayPal
Kemampuan sumber3 yuta tikel saben wulan