сите категории
EN

За нас

Дома>За нас

Добредојдовте на воведувањето на нашата компанија

Нашата компанија

Како водач на опрема за лична заштита, ние сме посветени на обезбедување сеопфатни индивидуални решенија за заштита на трудот за нашите клиенти. Компанијата има независна R & D можност и обем на производствен капацитет брзо и ефикасно.

Контрола на квалитет

Квалитетот е наша култура. Нашата фабрика е добро опремена со сертификација ISO9001. CE сертификатите за нашите производи го обезбедуваат квалитетот

Зошто да не изберете

  • Одличен квалитет

  • Прилагодено направено

  • Висока ефикасност

  • Цените се во добра вредност

Нашата филозофија

Лојалност и почит

                       

Тим и лидерство

 

Ефикасност и достигнување

 

Фокус на купувачи