сите категории
EN

апликација

Дома>апликација

Критичко опкружување

Време: 2019-07-25 Посети: 207

Не сите работни средини се карирани и тврди капи. Некои работни средини се однесуваат на специјални потреби за безбедност, како што се чување на нечистотија, одржување безбедна зона или заштита на вашето тело од екстремен студ, топлина или патогени микроорганизми. SKY SAFETY нуди обемна постава на ракавици за да ги задоволи потребите на овој разновиден пазар, дизајнирани да обезбедат заштита при истовремено заштита на производот или процесот што се ракува.

pvc0101
ПВЦ01ANGT001


4


коментари од купувачи

111134.3 од 5


S *** e ☆☆ Одлично купување!

Reviewed in the United kingdom on Apr.3,2019

Потврдена набавка

Thick I was hoping and expecting.They are very durable gloves and water proof good for any heavy duty cleaning. 


Бен****н ★★★★ ☆ Keep my hands dry and clean

Прегледано во Обединетото Кралство на 26,2020 година

Потврдена набавка

I'm sure these will hold up well if you're doing light duty like chemical work.It can be used for Chemical treating seeds and spraying crops.


J**n ☆☆☆ Бавна испорака

Прегледано во Обединетото Кралство на 14,2021 септември XNUMX година

Потврдена набавка

Производите имаат добар квалитет, но испораката е премногу бавна, затоа давам две ѕвезди.


Fr***n ★ ★ ★ ★ ★ Light,conforms to the hand

Reviewed in the United kingdom on Nov.12,2021

Потврдена набавка

They meet my expections.You can use them when cleaning your bathroom tub, for washing pans and for pulling weeds.These are a good option as disposable gloves.They are not easy to slip.