сите категории
EN

апликација

Дома>апликација

храна одделение

Време: 2019-07-25 Посети: 189

Комплексен, зафатен и брз. Тоа е денешна индустрија поврзана со храна. SKY SAFETY посветува многу големо внимание на овој пазар и неговите посебни потреби. Заедно сакаме да осигураме дека нема слаба врска во безбедноста - со работникот и на крај со потрошувачот.

005pe001
PE005PE001


4


коментари од купувачи

111134.6 од 5


Ре**н ★★★★ ☆ Работи одлично за преработка на месо

Прегледано во Обединетото Кралство на 14,2019 јануари XNUMX година

Потврдена набавка

Ќе го спречи сечилото да се сече во твојата кожа. овие ракавици го задржаа мојот палец од повреда, освен модринка кога сечев овошје.


Ј**ге☆☆ Шокантно добро

Прегледано во Обединетото Кралство на 27,2020 година

Потврдена набавка

Тоа функционира одлично за филетање риба. Бидејќи не бев сигурен што е нивото на сечење 5. Го прави токму она што го напиша за заштита од гребење и изгореници.


Але***р ★ ★ ★ ★ ★ Отпорни ракави

Прегледано во Обединетото Кралство на 12,2021 септември XNUMX година

Потврдена набавка

Го добивме производот навремено. Многу сме задоволни од производите на оваа компанија и можам да ја прилагодам должината. Значи, ако сте склони кон 

со исечени или изгребани раце од друга активност, ДОБИЕТЕ ПАР ОВИЕ!!!! 


Ca**s ★★★★ ☆ Ќе купи повторно!

Прегледано во Обединетото Кралство на 5,2019 октомври XNUMX година

Потврдена набавка

Ракавите се изработени многу добро, квалитетни! За тоа обезбедуваат добра мерка на заштита и ги намалуваат кинењата на кожата.