сите категории
EN

Контакт

Дома>Контакт

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Our company offers solutions that are a combination of perfect shapes and creative ideas. We make new...
АДРЕСА

NO.116, HUAIHE RAD, RUDONG ECONOMIC Zone, PROVINCE JIANGSU, CHINA

TEL

+-86 18251369714 / +-86 0513 84129216-

ФАКС

+-86 0513 84129228-

Е-мејл

[Email заштитени]

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ