Të gjitha kategoritë
EN

Rreth nesh

home>Rreth nesh

Welcome to our company introduction

Kompania jonë

Si drejtues i pajisjeve mbrojtëse personale, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse individuale për mbrojtjen e punës për klientët tanë. Kompania ka aftësi të pavarur R & D dhe shkallë të kapacitetit të prodhimit shpejt dhe me efikasitet.

Kontrollit të Cilësisë

Quality is our culture. Our factory is well equipped with ISO9001 certification .The CE certificates for our products ensure the quality

Pse të zgjidhni na

  • cilësi të shkëlqyeshme

  • Përshtatje të bëra

  • Efikasitet të lartë

  • Prices at a good value

Filozofia jonë

Loyalty &Respect

Team &Leadership

Efficiency &Achievement

Fokusimi i klientit