Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

Ndërtim

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 245

Tregu dinamik i ndërtimit përbën gati katër përqind të prodhimit të brendshëm bruto dhe është përgjegjës për mbajtjen e mbi miliardë njerëzve të punësuar. SKY SIGURIA vendos qëllimin e tij për të mbajtur të sigurt secilin prej tyre.

0011013
GJN001PDC1013


4


Përshtypjet e blerësve

111134.5 5 nga


Le**s ★★★ ☆☆ Worth it. Hand Saver!

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 17,2019 shtator XNUMX

Blerje e verifikuar

They are excellent mechanic's gloves and do very well when gripping tools.I use them for long time,about several months.


B*** ca ★★★★ ☆ No strange smells

Reviewed in the United kingdom on Feb.24,2020

Blerje e verifikuar

The grip was great and prevented slipping so it just made moving that much easier.It feels sturdy too.


D**a  ★ ★ ★ ★ ★ Construction gloves

Reviewed in the United kingdom on August.8,2020

Blerje e verifikuar

They are thick than general gloves.I would recommend these gloves.Althouh the price is high,it has excellent quality.The PVC dots stick with the glove liner.

 

Bre**an ★★★★ ☆ Warehouse use,breathable

Reviewed in the United kingdom on May.25,2021

Blerje e verifikuar

Good fit. Good grip. Perfect for warehouse use and any other situation you want to protect your hands. Also good for cold weather.