Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

Mjedisi kritik

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 207

Jo të gjitha mjediset e punës janë plaide dhe kapele të forta. Disa ambiente pune kanë të bëjnë me nevoja të veçanta të sigurisë, të tilla si mbajtja e ndotjes, mbajtja e një zone të sigurt ose mbrojtja e trupit tuaj nga të ftohtit ekstrem, nxehtësia ose patogjenët. SKY SAFETY ofron një rreshtim të gjerë dorezash për të përmbushur nevojat e këtij tregu të larmishëm, të dizajnuara për të siguruar mbrojtje duke mbrojtur njëkohësisht produktin ose procesin që po trajtohet.

pvc0101
PVC01ANGT001


4


Përshtypjet e blerësve

111134.3 5 nga


S *** e ★★★ ☆☆ Blerje e shkëlqyeshme!

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 3,2019 Prill XNUMX

Blerje e verifikuar

Thick I was hoping and expecting.They are very durable gloves and water proof good for any heavy duty cleaning. 


Ben****n ★★★★ ☆ Keep my hands dry and clean

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 26,2020 qershor XNUMX

Blerje e verifikuar

I'm sure these will hold up well if you're doing light duty like chemical work.It can be used for Chemical treating seeds and spraying crops.


J**n ★★ ☆☆☆ Dorëzim i ngadaltë

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 14,2021 shtator XNUMX

Blerje e verifikuar

Produktet kanë cilësi të mirë, por transporti është shumë i ngadaltë, kështu që unë jap dy yje.


Fr***n ★ ★ ★ ★ ★ Light,conforms to the hand

Reviewed in the United kingdom on Nov.12,2021

Blerje e verifikuar

They meet my expections.You can use them when cleaning your bathroom tub, for washing pans and for pulling weeds.These are a good option as disposable gloves.They are not easy to slip.