Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

elektrik

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 195

Të përkushtuar dhe shumë të aftë, këta profesionistë punojnë shumë për të mbajtur energjinë e kapjes së energjisë. Angazhimi ynë është të ndihmojmë në mbajtjen e punëtorëve elektrikë të sigurt. SKY SAFETY është e specializuar në doreza që plotësojnë dhe tejkalojnë standardet e vështira ANSI dhe NFPA.


Përshtypjet e blerësve

111134.4 5 nga  

              

P**l ★★★★ ☆ Shumë mirë

Reviewed in the United kingdom on Mar.6,2020

Blerje e verifikuar

I bought these gloves just as an extra safety measure when working with a generator cut-over panel for my well.They are thick and fit my hands.


Kapitulli ***s★★ ☆☆☆ Rubber smell

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 29,2020 shtator XNUMX

Blerje e verifikuar

Bought these for a fairly high voltage hobby project I am working on.But the smell is not good.It will disappear with time.


J**es ★★★ ☆☆ As effective as other comments are saying

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 4,2021 gusht XNUMX

Blerje e verifikuar

Good quality in appearance. It will have to protect my hands from electric and help me to complete the work safely.