Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

Urgjencë

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 15

Zjarrfikjet dhe shpëtimi janë ndër punët më të rrezikshme. Shpesh thuhet, "Ata janë guximtarët që hyjnë, ndërsa të gjithë po mbarojnë." SKY SAFETY ofron doreza më të mira në dispozicion të zjarrfikësve dhe personelit të shpëtimit.