Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

klasën e ushqimit

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 189

Kompleks, i zënë dhe me ritëm të shpejtë. Kjo është industria e sotme e lidhur me ushqimin. SIGURIA SKY i kushton vëmendje shumë të madhe këtij tregu dhe nevojave të tij të veçanta. Së bashku duam të sigurojmë që të mos ketë lidhje të dobët në siguri - me punëtorin dhe në fund të fundit me konsumatorin.

005pe001
PE005PE001


4


Përshtypjet e blerësve

111134.6 5 nga


Re**n ★★★★ ☆ Funksionon shkëlqyeshëm për përpunimin e mishit

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 14,2019 janar XNUMX

Blerje e verifikuar

Do të ndalojë një teh të prerë në lëkurën tënde. këto doreza e mbajtën gishtin e madh nga lëndimi, përveç një mavijosjeje kur prisja fruta.


J**ge★★★ ☆☆ E mirë tronditëse

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 27,2020 qershor XNUMX

Blerje e verifikuar

Kjo funksionon mirë për mbushjen e peshkut me fileto. Meqenëse nuk isha i sigurt se cili ishte niveli i prerjes 5. Bën saktësisht atë që thoshte për mbrojtjen nga gërvishtjet dhe djegiet.


Ale***r ★ ★ ★ ★ ★ Prerja e mëngëve rezistente

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 12,2021 shtator XNUMX

Blerje e verifikuar

Ne e morëm produktin në kohën e duhur. Jemi shumë të kënaqur me produktet e kësaj kompanie dhe unë mund ta personalizoj gjatësinë. Pra, nëse jeni të prirur për 

duke i prerë ose hequr krahët nga aktivitete të tjera, MERRNI NJË PARA TË KËTO!!!! 


Ca**s ★★★★ ☆ Do të blejë përsëri!

Rishikuar në Mbretërinë e Bashkuar më 5,2019 tetor XNUMX

Blerje e verifikuar

Mëngët e krahut janë bërë shumë mirë, cilësore! Për këtë ato ofrojnë një masë të mirë mbrojtjeje dhe kanë pakësuar çarjet e lëkurës.