Të gjitha kategoritë
EN

Aplikacion

home>Aplikacion

Industrial

Koha: 2019-07-25 Goditjet: 380

Sektori i prodhimit industrial mbetet një kolonë e fuqisë ekonomike. Me gati një miliard njerëz që grumbullojnë, përpunojnë dhe rafinojnë të gjitha llojet e mallrave dhe lëndëve të para në të gjithë botën, thjesht nuk është e mundur të krijosh të gjitha rreziqet. SKY SIGURIA është aty me pajisjet e sigurisë personale që janë krijuar për të qenë linja e fundit e mbrojtjes.

302304
PC302PY304


4


Përshtypjet e blerësve

111134.5 5 nga


Jam ★★★★ ☆ Great for work

Reviewed in the United kingdom on Apr.12,2019

Blerje e verifikuar

Consistent with the description,PU cut resistant,protect my hands well.I feel these gloves are well made, and for me, worth the money.Will purchase again.


V*****t ★★★ ☆☆ Flexible and fit well

Reviewed in the Korean on May.13,2019

Blerje e verifikuar

I also like the coating on the fingers to protect small shards from getting through.Very pleased with protection from cuts.I'm work at glass industry.

This pair of glove protects my hands from scraps.


T****y ★★★★ ☆ Works with touchscreens

Reviewed in the United States on Sep.18,2020

Blerje e verifikuar

Very smooth communication and careful service.I ordered one pair and liked them a lot. I deal with getting in and out of a vehicle and touching metal things in a dusty 

environment all day long. They worked great.


D *** d ★ ★ ★ ★ ★ Good value!

Reviewed in the United States on July.24,2021

Blerje e verifikuar

Does exactly what it said it would for protection on scrapes and burns.they are really effective and comfortable. It took me a 

while to find the most useful gloves.