Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

2019/05 Hapi i thjeshtë për të ulur kostot e PPE

Koha: 2019-05-20 Goditjet: 187

Ndërsa mund të duket e qartë, një nga gjërat më të lehta që mund të bëni për të ulur koston tuaj të PPE është të kujdeseni për të.

Kompanitë që pastrojnë siç duhet dorezat shpesh mund të rrisin jetëgjatësinë deri në 300%. Pastrimi largon kimikatet e dëmshme, djersën dhe zhavorrin e përditshëm që mund të dobësojnë fijet mbrojtëse dhe tegezimet. Mendoni për zhavorrin si letër zmerile. Çdo lëvizje që bëni po krijon fërkime ndërsa këto grimca fërkohen me fijet e dorezave tuaja. Për më tepër, shumë OBM dhe kimikate të tjera me kalimin e kohës fillojnë të prishen pëlhurat nga të cilat bëhen dorezat. Madje OSHA ka një deklaratë në lidhje me pastrimin e PPE "PPE e pastër dhe e mirëmbajtur siç duhet është e rëndësishme për të siguruar efektivitetin dhe funksionimin e duhur të PPE “

Disa nga gjërat që kemi parë funksionojnë mirë përfshijnë:

· Sigurojini secilit punëtor dy palë doreza, të cilat i alternojnë çdo ditë. Kjo u jep dorezave një mundësi të thahen, gjë që e zgjat jetën

· Bleni një makinë larëse me gërvishtje dhe gërvishtje nga qendra juaj e pajisjes lokale dhe lani dorezat çdo natë me lëng për larjen e enëve Dawn®, Oxy Clean® ose Simple Green® për të hequr sa më shumë vajra. Kur përdorni detergjent rrobash, pluhuri funksionon më mirë se xhelët

· Nëse nuk keni akses në një lavatriçe, shpëlajeni dhe pastrojeni me lëng për larjen e enëve Dawn® ose Simple Green®

· Lani dorezat me duart në to ashtu si po lani duart. Pastaj përdorni një furçë dhëmbësh të vjetër për të hequr rërën dhe mbeturinat nga qepjet. Lëreni të thahet brenda natës

· Sigurohuni që dorezat të përshtaten si duhet, pasi veshja e madhësisë së gabuar mund të zvogëlojë jetën e dorezës

· Nëse një dorë e dorezës prishet, sigurohuni që ta mbani në dispozicion dorezën tjetër në rast se doreza e kundërt prishet për dikë tjetër

· Kontrolloni etiketën e kujdesit për të gjitha dorezat, ose kontrolloni faqen e internetit për aftësinë e pastrimit. Disa materiale dhe doreza nuk pastrohen ose humbin performancën e tyre kur lahen

· Gjithmonë ruajini dorezat ose PPE-të tuaja të tjera në një zonë të thatë dhe të ajrosur larg diellit. Lagështia, nxehtësia dhe drita UV me kalimin e kohës mund të prishin përbërësit e pothuajse të gjitha PPE-ve

Ekipi ynë i specialistëve të zgjidhjeve SKY SAFETY janë këtu për t'ju ndihmuar në këtë proces dhe ata janë më se të lumtur t'ju ofrojnë të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Pyetje? Email:[email mbrojtur]