Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Pritini Dorezat e Rezistencës

Koha: 2021-10-06 Goditjet: 36

Dorezat rezistente ndaj prerjes janë krijuar për të mbrojtur duart tuaja nga prerjet gjatë punës me mjete të mprehta si thika ose materiale të mprehta si metali. Jo të gjitha dorezat rezistente ndaj prerjes janë krijuar të barabarta dhe kjo është një gjë e mirë, në varësi të ashpërsisë së rreziqeve me të cilat po përballeni.Kur zgjidhni dorezat e duhura rezistente ndaj prerjes për stafin tuaj , ne duhet të dimë disa elemente njohuri rreth nivelit të prerjes.

Në SHBA, Instituti Kombëtar i Standardeve Amerikane (ANSI) ofron rezistencë të prerë vlerësimet për doreza. Në Evropë, Komisioni Evropian rregullon vlerësimet e uljes së rezistencës. Standardi i tyre quhet EN 388.

Një doreze i është caktuar një nivel prerjeje nga 0 në 5 (me 5 që është më rezistenti i prerjes)ANSI i kategorizoi dorezat në pesë nivele të ndryshme të rezistencës ndaj prerjes. Kjo shkallë u rafinua në vitin 2016 për të lejuar dallime të mëtejshme.

Nëse ju don'Për të ditur se cilin nivel të prerjes së dorezave duhet të zgjidhni, informacioni i mëposhtëm do t'ju ndihmojë:

· Niveli i prerjes 1: Rreziqe shumë të ulëta të prerjes. Këto doreza do t'i mbrojnë duart tuaja nga gjëra të tilla si prerje letre dhe gërvishtje të lehta, por nuk janë të garantuara kundër teheve aktuale. Ato janë të përshtatshme për punë që në përgjithësi nuk përfshijnë objekte të mprehta, të tilla si mirëmbajtja e makinave ose punët e peizazhit.

· Niveli i prerjes 2: Rreziqet e ulëta të prerjes. Ky është një nivel i mirë mbrojtjeje për shumicën e punëve të ndërtimit, montimit të automobilave ose punëve të paketimit.

· Niveli i prerjes 3: Rreziqe të moderuara të prerjes. Dorezat e prerjes së nivelit 3 ofrojnë mbrojtje për trajtimin e lehtë të xhamit dhe vulosjen e metaleve.

· Niveli i prerjes 4: Rreziqe të larta të prerjes. Këto përfshijnë shumicën e punëve të trajtimit të qelqit dhe stampimit të metaleve, si dhe shërbimin e ushqimit.

· Niveli i prerjes 5: Rreziqet ekstreme të prerjes. Këto doreza përdoren për punë që përfshijnë tehe shumë të mprehta, si p.sh. një kasapë mishi, dhe për stampimin e metaleve të rënda dhe punimin e qelqit të pllakave.

Shumicën e kohës është më mirë që punëtorët dhe për programet e sigurisë së duarve të përdorin një dorezë që ofron nivelin e duhur të mbrojtjes për punën e kryer më shpesh.Jeni duke kërkuar për palën perfekte të dorezave rezistente ndaj prerjes?

PE001

Astar HPPE prej najloni dhe mëngë të nivelit 4 rezistente ndaj prerjes së thurur me qelq të vetëm

lAutomobilistik

lProdhim dhe stampim metalik

lcanning

lRiciklimi

lKuvend

lDerdhje plastike

lTrajtimi i xhamit

 

PC302

Astar HPPE i veshur me PU Doreza rezistente ndaj prerjes niveli 5

lElektronikë

lPrerje xhami

lTrajtimi i llamarinës

lDetyrë e përgjithshme

lMontimi i pjesëve

lE vogël e mprehtë

ltrajtimi i pjesëve

 

PE005 

klasën e ushqimit prerë nivelin e rezistencësl 5 doreza kuzhine bërë nga HPPE dhe inox, mund të përdorë astarin e dorezave.

lPërpunimi i ushqimit

lNdërtim

lTrajtimi i xhamit 


imazh

Si lider në pajisjet mbrojtëse personale,ne kemi një gamë të tërë të doreza me cilësi të lartë, rezistente ndaj prerjes me nivele të ndryshme mbrojtjeje. Ju mund të filtroni listën tonë të produkteve bazuar në nivelin e mbrojtjes që po kërkoni në të dy sistemet e klasifikimit ANSI dhe EN 388.

Nëse keni pyetje në lidhje me prerë doreza rezistente Na kontaktoni sot!