Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Shkathtësi e madhe

Koha: 2021-11-21 Goditjet: 77

Kur punëtorët zgjedhin një lloj dorezash për të punuar, duhet të merret parasysh edhe shkathtësia e dorezave në punë, veçanërisht nëse punëtorët i heqin dorezat për të kryer detyra me shkathtësi të lartë.

Ajo tregon se dorezat që janë më të lehta, më të rehatshme dhe që ofrojnë më shumë shkathtësi do të jenë më të pranueshme për punëtorët.

Por ndjesia e lartë e prekjes mund të jetë e vështirë për t'u përcaktuar sepse është shumë subjektive. Sa më gjatë të vishni dorezën, aq më shumë do të përputhet me dorën tuaj, gjë që do të përmirësojë shkathtësinë.


Pyesni veten:

A kërkojnë punonjësit tuaj një nivel të lartë të ndjeshmërisë prekëse për të kryer punën e tyre? A do të marrin pjesë të vogla apo do të trajtojnë fletë kompensatë ose trarë çeliku?

Zgjedhja më e mirë e dorezave me shkathtësi të lartë.           

Doreza poliuretani

5

                 ●Ky lloj rezistent ndaj prerjes 

                    doreza me HPPE të lehtë 

                    predha e përzier ngushëlloj për të 

                    ngritje të reja duke ofruar 

                    më shumë shkathtësi.

                 ● Performancë e lartë

                   Polietileni ofron

                   rezistenca ndaj shpimeve dhe

                   gërryerjet.

              imazh


Ultra-hollë Doreza

imazh

· Ky është një palë punë ultra e hollë dorashka e kombinuar me fibra poliester.

· Dorezat ultra të holla kanë një ndjesi më të butë duke siguruar nivel të lartë shkathtësie prekëse.

· Kjo është pothuajse aq e shkathët sa mund të bësh pa gishta të zhveshur.

· Mund të mbrojë dorën nga vajrat dhe gërvishtjet, ndërkohë që mbetet elastike dhe ajrosëse. Disa punë kërkojnë një nivel të lartë saktësie, duke ju lënë ende në rrezik prerjesh dhe gërvishtjesh.

imazh

imazh

Aplikimet: 

· Logjistikë

· Automobilistik

· Elektronikë

· Shtypi


Doreza nitrile              

imazh

· Doreza e thurura e veshur me nitril me 13 metra, e cila është shumë e shkathët dhe siguron mbrojtje ndaj prerjes

· Thurur e qetë ndërtimi ofron rehati pa sakrifikuar shkathtësinë.

·Ato janë gjithashtu mbrojtëse dhe mjaft të qëndrueshme për mekanikë, teknikë dhe punë industriale.

imazh
Ato bazohen në kërkesën dhe popullaritetin nga klientët, vlerësimet më të larta dhe rekomandimet e larta për shkak të performancës së tyre të jashtëzakonshme në mbrojtjen e duarve në mjedise dhe kushte të ndryshme pune, ndërsa ofrojnë fleksibilitet dhe kapje të shkëlqyer.

 Keni nevojë për më shumë ndihmë për të gjetur dorezën që do t'ju ofrojë shkathtësi të lartë dhe mbrojtje të mirë? Nxitoni të shfletoni tonën  tani!