Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Si te zgjidhni doreza pune rezistente ndaj vajit?

Koha: 2022-06-22 Goditjet: 60

1

Pajisjet që përdorni mund të ndikojnë shumë në efikasitetin e punës suaj. Nëse punëtorët përdorin mjete mekanike, mbajnë pajisje mbrojtëse personale ose marrin masa sigurie, të kuptuarit se si të punosh në mënyrë të sigurt dhe efektive është prioriteti juaj kryesor. Është po aq e rëndësishme që të zgjidhni siç duhet dorezat për mjedisin e punës.

Oil-resistant gloves provide protection in oily environments, provide a stable grip, and help you get the job done with almost no obstacles.SKYEE uses a variety of advanced industrial technologies in the manufacture of oil-proof gloves and uses a variety of oil-proof materials, which is your best choice when choosing gloves

Cilat janë dorezat rezistente ndaj vajit?

Dorezat rezistente ndaj vajit mbrojnë duart tuaja nga vaji dhe kimikatet gjatë punës. Ato lejojnë një kapje të fortë, zvogëlojnë shanset e acarimit dhe alergjive dhe parandalojnë ekspozimin ndaj kimikateve. Për më tepër, dorezat e punës rezistente ndaj vajit ofrojnë mbrojtje nga blici me hark.

Së fundi, dorezat e punës rezistente ndaj vajit ofrojnë gjithashtu mbrojtje ndaj goditjes. Gjithmonë ekziston mundësia që një objekt i rëndë të bjerë dhe të lëndojë dorën, duke çuar në një dëmtim të konsiderueshëm. Fatmirësisht, veçoria e mbrojtjes nga ndikimi thith goditjen dhe minimizon ashpërsinë e çdo aksidenti.

12 

Materiale të zakonshme rezistente ndaj vajit

Kur punoni me naftë dhe gaz, do të zbuloni se dorezat rezistente ndaj vajit janë bërë zakonisht nga nitrili ose lateksi. Nitrili, në veçanti, është rritur në popullaritet vitet e fundit, sepse është një alternativë e shkëlqyer ndaj lateksit.

Ndërsa lateksi mbron nga vajrat dhe kimikatet, ka një shans që përdoruesi të ketë një reaksion alergjik ndaj materialit. Nitrili ofron rezistencë ndaj vajrave në shumë industri, përfshirë kujdesin shëndetësor. Mund t'i rezistojë vajit të ullirit, vajit të kokosit dhe naftës.

Industritë që përdorin doreza rezistente ndaj vajit

111 

 

Dorezat e punës rezistente ndaj vajit janë në industri të shumta. Industritë më të zakonshme përfshijnë fushat e naftës dhe manipulimet e naftës duke përdorur doreza me ndikim në fushë nafte, duke siguruar një kontroll të qëndrueshëm pa frikën e sakrifikimit të cilësisë së punës. Dorezat rezistente ndaj vajit ofrojnë shkathtësi dhe rehati për të kryer punën.

Industri të tjera që përdorin doreza pune rezistente ndaj vajit përfshijnë industrinë ushqimore dhe kozmetike. Dorezat rezistente ndaj vajit ofrojnë një kontroll të fortë për operacionet, trajtimin e ushqimit dhe përzierjen e përbërësve kozmetikë.

Këto doreza ofrojnë shkathtësi për shumë profesione dhe ndihmojnë punëtorët të kryejnë punën. Pavarësisht nëse punoni në një platformë nafte ose keni nevojë të kryeni lloje të tjera detyrash, do të zbuloni se dorezat rezistente ndaj vajit mund të jenë të dobishme.