Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Doreza PU

Koha: 2021-11-28 Goditjet: 89

Çfarë është poliuretani?

Poliuretani është një formë e përdorur gjerësisht e polimerit plastik me një sërë funksionesh, nga përdorimi si ngjitës deri te një material popullor në doreza dhe veshje të tjera. Poliuretani mund të bëhet në forma të ndryshme duke shtuar përbërës të tillë si katalizatorë, agjentë fryrës dhe retardantë të flakës në formulimin kimik.

Përfitimet e dorezave të veshura me PU

Pra, cila është joshja e veçantë e dorezave të veshura me PU? Çfarë i bën këto doreza të tilla si një mall i nxehtë në industrinë e prodhimit?

· Fleksibiliteti – Poliuretani ka tepër elastike, dhe kjo i bën dorezat PU një nga format më të përshtatshme të mbrojtjes së duarve për punët ku kërkohet ndjeshmëri dhe shkathtësi. Materiali gjithashtu vazhdon të ofrojë mbrojtje për mbajtësin kur shtrihet

· RrokjeNjë përfitim tjetër i madh i dorezave të veshura me PU është niveli i pakrahasueshëm i kapjes që ato ofrojnë. Vetitë e materialit nënkuptojnë që përdoruesit kanë rritje të shtrëngimit duke ruajtur mbrojtjen dhe fleksibilitetin.

· PërballueshmërinëSë fundi, këto doreza janë gjithashtu relativisht të lira për t'u prodhuar dhe blerë. Ky është një përfitim i madh si për kompanitë ashtu edhe për tregtarët, pasi dorezat PU zakonisht duhet të zëvendësohen shpesh.

imazh

Kimikisht, poliuretani ka rezistencë të shkëlqyer ndaj vajrave, tretësve, yndyrave, yndyrave, benzinës, oksidimit dhe ozonit, por ka rezistencë të dobët ndaj ujit të nxehtë dhe nuk rekomandohet për përdorim më sipër. 79 ° C.


 Për çfarë përdoren dorezat e veshura me PU?

Duke marrë parasysh përfitimet e listuara më sipër, dorezat poliuretani i japin vetes shumë më tepër favorshëm për industri dhe punë të caktuara. Për shembull, dorezat e veshura me PU përdoren shpesh në pastrim dhomat dhe pajisjet elektronike sepse ato nuk copëtohen, sigurojnë kapje të madhe dhe ofrojnë rezistencë ndaj shpimit. Ato janë gjithashtu veçanërisht të njohura ndër elektricistët pasi janë rezistente ndaj prerjes, por janë shumë fleksibël për përdoruesit.

Si të zgjidhni doreza të veshura me PU

Meqenëse dorezat e veshura me PU kanë nivele të ndryshme të rezistencës ndaj prerjes dhe materiale dhe veshje të ndryshme të përfshira, ju duhet të identifikoni nevojat tuaja personale fillimisht. Nëse punoni shpesh me materiale që kanë një rrezik të lartë për lëndime, është e rëndësishme të zgjidhni një nivel të lartë prerjeje.

 

rehati

Komoditeti i dorezave ka të bëjë shumë me atë se sa të trasha apo të holla janë. Sa më të trasha të jenë dorezat, aq më pak fleksibël do të jenë ato. Nëse keni nevojë për një nivel të lartë shkathtësie për industrinë ku jeni, sigurohuni që të zgjidhni doreza më të holla dhe më të rehatshme të veshura me PU. Ato duhet të ofrojnë gjithashtu veçori të frymëmarrjes në mënyrë që duart të mos djersiten duke i përdorur ato edhe për periudha të gjata kohore.

 

peshë

Ashtu si kategoritë e tjera, dorezat e veshura me PU mund të vijnë në nivele të ndryshme peshe. Për përdorim të zgjatur, dorezat e lehta të veshura me PU janë më të mira pasi mund të shmangin lodhjen e duarve.


Zbuloni se sa mirë mund t'ju mbrojnë dorezat nga gërvishtjet dhe prerjet, të cilat janë të rëndësishme në parandalimin e lëndimeve. Shumica e prodhuesve të dorezave të veshura me PU do të tregojnë sigurinë e nivelit të prerë të dorezave që ata ofrojnë.


imazh

Astar poliuretani dhe najloni


4


PU, ose poliuretane, dorezat e veshura janë një formë e dorezave PPE 

që është projektuar për punë që kërkon saktësi, dhe 

prandaj shkathtësia dhe ndjeshmëria.

Ato janë zgjedhje perfekte për ata që punojnë me elektronikë, 

prodhimi, trajtimi i pjesëve të vogla dhe dhomat e pastra.

Ato janë bërë duke krijuar një pengesë të zhdërvjellët dhe të lehtë 

për duart tuaja që do të mbrojnë nga rreziqet në vendin e punës si 

si gërryerje.

Përforcimi midis gishtit të madh dhe atij tregues përmirësohet 

rezistenca ndaj prerjes dhe rrit qëndrueshmërinëButësia e poliuretanit (PU) e bën atë një polimer më të gjithanshëm


3             
     perform fund motor detyrat

     ruajnë ndjeshmërinë prekëse gjithnjë të rëndësishme

      ofendojr një nivel të lartë të frymëmarrje së bashku me shkathtësinë.

      ofron shtrirje të madhe, forcë & punoni në kushte të thata

     siguroni një shtrëngim fenomenal pa u ndjerë asnjëherë ngjitës.

Kjo dorezë e lehtë pa probleme është një opsion i mirë për qëllime të përgjithshme që përmban një guaskë najloni me 13 matës të përmirësuar nga një pëllëmbë e zhytur në poliuretani.