Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Mbrojtje specifike

Koha: 2021-09-20 Goditjet: 47

Edhe pse është joshëse të kërkoni një zgjidhje me një dorezë, realiteti është se një dorezë e vetme nuk mund të plotësojë pothuajse kurrë të gjitha nevojat. Nëse veshni tërë fuqinë tuaj të punës me një dorezë që i përshtatet vetëm punës më të lehtë, detyrës më të rrezikshme ose aplikimit që ndodh vetëm një herë në javë ose një herë në muaj, mund të sigurojë shumë pak mbrojtje - ose shumë - për punë që po bëjnë çdo ditë.Pra, zgjedhja e dorezës së duhur është shumë e rëndësishme.

Çdo lloj doreza ka aplikimin e vet specifik.Nitrili mbron dorën nga depërtimi i vajrave, hidrokarbureve dhe yndyrës, ndërsa siguron fleksibilitet dhe prekshmëri, rezistencë të lartë ndaj gërryerjes.Automototive mekanikët kanë zbuluar avantazhet e veshjes së dorezave të nitrilit.Dorezat e nitrilit janë zgjidhja më e mirë për AutomobilistikPërveç kësaj, është rezistent ndaj ujit dhe gërryerjes dhe mund të përdoret për të Punë në kopsht& Konstruksionn.

 

imazh

Kur zgjidhni ndikimin-doreza rezistentedorezë e bërë nga TPR ka rëndësi shumë.Elasticiteti i gomës e bën atë zgjedhjen ideale për ofrim prapa- of- dorë mbrojtje.Ka një dizajn unik.Mbyllja Velcro për ndezje / fikje të lehtë dhe përshtatje të sigurt.Disa aplikacione kërkojnë rezistencë ndaj nxehtësisë, mbushje kundër dridhjeve, ndërsa ofron shkathtësi të plotë dhe komode. 

imazh

Dorezat prej lëkure i rezistojnë konsumimit dhe sigurojnë një ekuilibër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe shkathtësisë dhe përdoren në pylltari, peizazhe dhe ndërtime të përgjithshme.Ata janë të forta, rezistente ndaj shpimit dhe ideale për peizazhistët, punëtorët e metaleve dhe marangozët. Lëkura e lopës është lëkura më e njohur sepse është e lehtë për tu mirëmbajtur. It ka një vlerë të madhe për strukturën, pamjen, qëndrueshmërinë dhe komoditetin. Dorezat e stilit mekanik kanë shkathtësi të mirë dhe shpesh vishen kur kryejnë detyra themelore në operacionet e përgjithshme të mirëmbajtjes dhe riparimit.

imazh

Zgjidhni një dorezë që ofron nivelet e nevojshme të rehatisë, mbrojtjes dhe shkathtësisë për detyrat më të zakonshme, të përditshme,ose mbrojtje ndaj ekspozimit kimik gjithashtu. Kjo do të ketë an ndikim në pajtueshmërinë me doreza, rezultatet e sigurisë dhe efektivitetin e përgjithshëm të programit tuaj të sigurisë së duarve.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar doreza të përshtatshme mbrojtëse për punëtorët. Nëse keni nevojë, mirëpresim të na kontaktoni. Ne do të përpiqemi më të mirën!