Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Lajme

Çfarë lloj dorezash janë rezistente ndaj gërryerjes?

Koha: 2022-03-08 Goditjet: 213

Dorezat rezistente ndaj gërryerjes janë doreza për të mbrojtur punëtorët nga gërryerja e duarve për shkak të materialeve gërryese të vendit të punës. Në vendet e punës, punëtorët do të përballen me rreziqe të shumta nga përdorimi i gërryes pajisje. Dorezat rezistente ndaj gërryerjes duhet të përdoren si pajisje mbrojtëse personale (PPE) në çdo mjedis ku punëtorët përballen me një ekspozim të konsiderueshëm ndaj materialit gërryes.

Ekzistojnë lloje të ndryshme dorezash rezistente ndaj gërryerjes në treg. Si të zgjidhni një doreza të përshtatshme rezistente ndaj gërryerjes?Kjo është një pyetje kritike që duhet marrë parasysh. Më e rëndësishmja,


Cilat lloj dorezash janë rezistente ndaj gërryerjes?


Dorezat e veshura me nitril janë një lloj doreza pune me një shtresë gome sintetike për mbërthim dhe mbrojtje të shtuar. Dorezat e veshura me nitril ofrojnë një shtresë shtesë mbrojtjeje kundër faktorëve të rrezikshëm si të ftohtit, shpimet, veçanërisht gërvishtjet.

Dorezat e nitrilit përdoren shpesh si zëvendësues i dorezave latex. Për shkak të problemeve alergjike me Latex, shumë kantiere kanë kaluar në doreza Nitrile. Ndryshe nga lateksi natyral, nitrili është një material 100% sintetik që nuk shkakton alergji. Dorezat e nitrilit janë tre herë më rezistente ndaj shpimit se lateksi dhe më ekonomike. Nitrili shpesh kombinohet me pëlhura të tjera për të krijuar doreza më të forta, më të qëndrueshme dhe rezistente ndaj prerjes.

Dorezat e veshura me nitril janë një lloj i përshtatshëm dorezash rezistente ndaj gërryerjes.

 

Gjeni dorezat e nitrilit me rezistencë të madhe ndaj gërryerjes nga SKYEE123


 

                                     8                                                          9                                                               10

 

EN388 Abrasion resistance standard:


Numri i parë në kod nën piktogramin EN388 lidhet me rezistencën ndaj gërryerjes. Materiali i dorezave i nënshtrohet gërryerjes nga letër zmerile nën një presion të caktuar.

 

Niveli i mbrojtjes tregohet në një shkallë nga 1 deri në 4 në varësi të numrit të kthesave derisa të shfaqet një vrimë në material. Sa më i madh të jetë numri, aq më e mirë është rezistenca ndaj gërryerjes.

 

 

kthehet

Vleresim

8000

4

2000

3

500

2

100

1

0

  

Niveli i rezistencës ndaj gërryerjes së tre llojeve të dorezave deri në 4.

wps15CA.tmp Doreza nitrili me rërë:I njohur për rezistencën e lartë ndaj gërryerjes. Ato janë gjithashtu më elastike dhe më të përshtatshme në krahasim me veshjet e tjera. Janë të shkëlqyera në situata me vaj dhe shumë të mira në mjedise të lagështa. Ata kanë një shtrëngim të fortë në kushte të lagështa, të thata dhe me vaj. Vaji nuk do të depërtojë në dorezë si me mikro-shkumë. Sidoqoftë, dorezat e nitrilit me rërë nuk janë aq të frymëmarrjes për shkak të procesit të tyre të prodhimit.

 

4  5

                                                       图片 9                                                                                         图片 12


Ne përgatisim dy lloje dorezash nitrili me rërë me ngjyra të ndryshme. Njëra është mbështjellëse najloni gri me shtresë nitrili me rërë të zezë, tjetra është najloni rozë me shtresë nitrili me rërë të zezë. Sigurisht, ju mund ta personalizoni ngjyrën.

 

wps15CF.tmp Doreza të lëmuara nitrili: një tjetër mundësi e shkëlqyer për mbrojtjen nga gërryerja. Këto doreza të lehta ofrojnë shkathtësi të shkëlqyeshme dhe një ndjesi të shkëlqyeshme të prekjes, ndërkohë që ofrojnë gjithashtu mbrojtje ndaj prerjes. Kapje superiore e lagësht ose e thatë, shumë e qëndrueshme dhe e pajtueshme me ekranin me prekje!

E vogël 4

wps15D1.tmp


They are a great option for roofers,landscapers,mechanics,and other workers who need maksimal Mbrojtje nga gërryerja. Ky lloj dorezash nitrili janë bërë nga materiali i thurur prej najloni i lehtë dhe i veshur me palme. Edhe pse janë të lehta, ato janë të forta dhe të qëndrueshme.

 

Mbroni pëllëmbët dhe majat e gishtave duke përmirësuar aftësinë prekëse dhe shkathtësinë. Këto doreza pune nitrili janë perfekte për përdorimin e veglave të dorës, lëvizjen e materialeve dhe madje edhe marrjen e objekteve shumë të vogla.

 

Ato janë gjithashtu rezistente ndaj vajit dhe mbrojnë dorën nga depërtimi i yndyrës. Ju mund ta mbani këtë palë doreza për riparimin e makinës.

 

 

padefinuarfc81545d4020183acd980f16cbc8089Doreza e veshur me nitril me veshje pambuku dhe kapje me rërë 


wps15D6.tmpndarës11


图片 13

  

 Sandy Finish adjusts to different conditions by reacting like tiny suction cups,provides excellent resistance to liquid permeation


图片 15


 Seamless cotton liner for comfort and better fit Tremendous comfort and dexterity


图片 16


 Strong protection to punctures and abrasions,Features a revolutionary surface treatment that provides a superior grip in dry, wet and oily conditions 

mecluzion

Types of nitrile gloves are good to use in oily areas, construction, sanitation, glass/sheet metal handling, agriculture, and automotive/aircraft maintenance.

Ata janë gjithashtu shpesh me shumë qëllime. They have other features, such as cut resistance, hi-visibility, or puncture resistance, making each glove ideal for many different uses.


Bëni zgjedhjen e duhur

Ky artikull do t'ju ndihmojë të përcaktoni se si të zgjidhni dorezat e duhura rezistente ndaj gërryerjes.Nëse keni pyetje specifike ose thjesht dëshironi më shumë informacion rreth dorezat dhe kompania jonë,na kontaktoni sot.